Suntem pe Facebook
Etichete

Totul despre extensii - Ep. 4 Extensii Tape-In cu Banda Adeziva

Extensii de par cu adeziv

 

Este cel mai popular tip de extensii la ora actuala din lume!

 

Extensiile de par cu adeziv reprezinta o tehnica revolutionara si este cea mai non-invaziva asupra firului de par.

 

Ce sunt extensiile cu banda adeziva?

Sunt extensii din par natural, semipermanente, cu banda adeziva medicala.  Ele se mai numesc si tape in / tape on pentru ca la capat sunt unite printr-o banda transparenta care lasa sa se vada scalpul, devenind astfel aproape invizibile.

 

Cum se monteaza extensiile cu adeziv?

Ele nu se lipesc pe pielea capului, ci se aplica pe par (bine spalat si uscat in prealabil) foarte aproape de radacina, prin tehnica tip sandwich.

Fixarea extensiilor de par cu banda adeziva se face usor si accesibil, fara utilizarea unor dispozitive speciale. Aceasta metoda unica este absolut inofensiva pentru parul natural si scalp.

Montarea “sandwich-style” se realizeaza prin lipirea a doua suvite de extensii pe o suvita de par.

 

Cat timp le poti tine in par?

Extensiile cu adeziv se pot tine in par aproximativ 2 luni sau cat rezista banda cu care le montezi si in functie de cum le ingrijesti, evident.

Pentru ingrijirea extensiilor este nevoie de produse adecvate, sampoane hidratante, pe care le gasiti aici:      

http://extensiiparonline.ro/produse-profesionale/produse-ingrijire-extensii

 

Se pot refolosi extensiile tape-on?

Da, iar procesul este chiar simplu. Se indeparteaza din par cu o solutie speciala (gasesti aici solutia speciala de indepartat adezivul), se curata bine banda veche si se aplica una noua.

Extensiile cu adeziv sunt bazate pe sistemul unic brevetat de banda adeziva medicala care ofera posibilitatea de a reutiliza extensiile.

 

Cum se indeparteaza extensiile cu adeziv?

Dupa aproximativ 2 luni, datorita cresterii radacinii , extensiile trebuie scoase. Acest lucru se face utilizand o solutie special creata pentru extensiile cu adeziv.

Dupa ce toate extensiile din par au fost inlaturate se impune spalarea parului si pregatirea extensiilor (se repune banda adeziva ) urmand sa fie reaplicate aceleeasi extensii .
Acest procedeu de inlaturare / reaplicare la radacina se poate face de aproximativ 5 – 6 ori, in functie de ingrijirea pe care le-o oferi.

Puteti gasi banda adeziva pentru extensii dand click aici.

 

Aveti mai jos si 2 filmulete demonstrative pentru a va face o idee despre procedeul de montare si remontare a extensiilor cu adeziv.

 

Toate extensiile sunt fabricate din par al carei cuticula este intacta (Remy), prevenind astfel uscarea si permitand pastrarea luciului natural.

NU SE INCURCA Cuticulele tuturor firelor de par sunt orientate in aceeasi directie iar firele de par din fiecare extensie sunt cusute exclusive manual, prevenind astfel incurcarea.
 

Extensiile cu adeziv nu sunt doar extensii pentru alungirea parului, ci sunt extensii care te ajuta sa adaugi volum (in partea capului unde este necesar) si sa poti crea coafuri pe care cu parul tau nu ai reusi sa le faci.


Dincolo de faptul ca se foloseste par de cea mai buna calitate, cele mai importante avantaje ale extensiilor cu adeziv sunt:
 

- durata completa de aplicare a extensiilor pe cap este de aproximativ 45 de minute

- parul poate fi indepartat si reaplicat de 5-6 ori. Practic, trebuie sa vizitezi salonul o data la 2 luni pentru a-ti fi repozitionate aceleasi extensii (mai sus, datorita cresterii naturale a parului).

- simulare de crestere de par

- fixare “invizibila”

- volum de la radacina

- aplicare in conditii de siguranta si fara a afecta parul

- 100% par natural

- nu este nevoie de utilizarea unor echipamente speciale

- siguranta, aspect natural, flexibilitate, mobilitate

- metoda de capsulare invizibila a parului.

 

Avantajul principal al folosirii acestui tip de extensii de par cu banda adeziva o reprezinta faptul ca sunt comode. Presiunea pe care acestea o exercita asupra firului de par este foarte mica, evitandu-se astfel clasicele “dureri de par” pe care alte extensii le provoaca in general, atunci cand aplicarea se face pentru perioade mai indelungate de timp.

 

Extensiile cu adeziv Hair Store sunt disponibile in 3 lungimi diferite: 40, 50 si 65 cm.

 

Descoperiti intreaga oferta de extensii cu adeziv Hair Store dand click aici.

 

We can make your dreams came true!
Echipa Extensii by Hair Store

 

Articole asemanatoare (4)
Comentarii (0)

Comenteaza

Numele:


Review-ul tau: Note: HTML is not translated!

Rating-ul tau: Rau           Bun

Intrudu codul din casuta de mai jos:Comentarii Facebook

Copyright © 2017 Hair Store
Toate drepturile rezervate.